29. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Najviše oštećenja na koži nastaje od sunca

Mnogo faktora utiče na našu kožu. Ljubitelji čokolade često izbegavaju ovu poslasticu, jer im od toga izlaze bubuljice na licu. Bojana Ćorluka kozmetolog ističe da to nije uvek slučaj, jer na kožu lica negativno utiču, pre svega šećer i mleko, koji su sastavni deo mlečnih čokolada.

Nije lako uvek odoleti slatkom i prijatnom ukusu čokolade, naročito ako volite slatkiše. Mnogi ipak izbegavaju čokoladu i poslastice koje se prave od nje jer mogu da im naprave probleme na licu ili drugim delovima tela. Bojana Ćorluka kozmetolog kaže da to nije uvek slučaj i da se to dešava pre svega kod onih ljudi koji su podložni bubuljicama. Sa druga strane,  kakao treba konzumirati.

Tokom leta volimo da se sunčamo kako bi nam ten bio tamniji. Bojana Ćorluka ističe da najveće oštećenje nastaje od sunca i da 90 odsto problema na našoj koži nastaje zbog negativnog uticaja sunčevih zraka.

Ako ne možemo sami da rešimo problem sa kožom, važno je otići kod dobrog i pravog terapeuta kako bi se na vreme otkrio problem i kako bi on bio rešen na pravi način, napominje Bojana Ćorluka.

Related posts

Uprkos teškoj godini Novi Sad u 2021. ulazi sa velikim planovima

Zorana Stekovic

Bez naplate parkinga i vrtića i u Vršcu

Mica Milakov

Sanirana divlja deponija u centru grada

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija