24. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Otvara se izdvojeno odeljenje Muzičke škole „Jovan Bandur“ u Jabuci

Mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva, zadužena za obrazovanje, zajedno sa direktorom Muzičke škole „Jovan Bandur“, Mihajlom Jovićem, posetila je OŠ „Goce Delčev“ u Jabuci. Goste je dočekala direktorka škole, Biljana Đurović, u prisustvu predsednika Mesne zajednice, Slobodana Ilića.

Odeljenje Muzičke škole u OŠ “Goce Delčev” otvoriće se uz pomoć grada Pančeva. Učenici su uspešno položili prijemni ispit iz više različitih instrumenata, u kojem su prednjačile tambure. Profesor solfeđa će organizovati nastavu usklađenu sa rasporedom časova u redovnoj nastavi. Individualna nastava biće organizovana u dogovoru sa roditeljima u odnosu na obaveze koje učenici imaju u redovnoj nastavi.

Mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva, zadužena za obrazovanje, istakla je veliko zadovoljstvo povodom otvaranja izdvojenog odeljenja Muzičke škole u Jabuci:

– Što se tiče radova u OŠ „Goce Delčev“, prethodnih godina investirano je u održavanje sanitarnih čvorova, kupovinu računara, finansirana je žičana internet mreža i zamena ograde škole. Ove godine je zamenjen kotao u vrednosti od 1.000.000,00 dinara.

Direktor Muzičke škole „Jovan Bandur“ Mihajlo Jović je rekao da će u školi postojati 3 odeljenja grupne nastave – solfeđo koje će imati nastavu dva puta nedeljno po 45 minuta. Takođe, individualna nastava, koja traje do treće godine, biće organizovana dva puta nedeljno po 30 minuta.

Direktorka škole i predsednik Mesne zajednice Jabuka bili su veoma zadovoljni zbog saradnje sa Muzičkom školom koja će biti organizovana u prostorijama škole. Složili su se sa tim da će muzička kultura oplemeniti kulturni život ne samo učenika škole “Goce Delčev”, već i zajednice

Related posts

Vučić odigrao partiju šaha sa legendarnim Dudom Ivkovićem

Mirjana Popović

Ministar Vulin o jučerašnjem upadu ROSU i ranjavanju Srbina na severu KiM: Za sve što se desilo na KiM odgovornost snosi Kurti

Nikoleta Dragaš

VUČIĆ O NOVOM TEHNOLOŠKOM ČUDU: Nije Folksvagen, slično je čipovima iz Emirata! Da li Pančevo dobija novog investitora znaće se sutra..

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija