19. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

U toku rekonstrukcija Ulice Branka Anovića

Projektom Javnog privatnog partnerstva u toku je rekonstrukcija ulice u centru grada, Branka Anovića. Dužina ulice je 175 metara i jedna od retkih koja nije asfaltirana u samom centru grada. Ulica spaja dve frekventne saobraćajnice, i to Žarka Zrenjanina i Maksima Gorkog. Završetak radova je planiran za kraja septembra.

Ulica Branka Anovića jedna je od nekoliko ulica koje su neasfaltirane u gradu Pančevu. Trenutno se izvode radovi na njenoj rekonstrukciji,  a građani su prezadovoljni, što će ova ulica, koja spaja dve frekventne saobraćajnice konačno dobiti asfalt.

Grad Pančevo, putem projekta Javnog privatnog partnerstva krenuo je radove na rekonstrukciji ulice u centru grada, Branka Anovića. Dužina ulice je 175 metara i jedna od retkih koja nije asfaltirana u samom centru. Ulica spaja dve frekventne saobraćajnice, i to Žarka Zrenjanina i Maksima Gorkog. Prema rečima Maje Vitman, gradske menadžerke, rekonstrukcija ulice je tehnički počelo od 12. jula 2021.godine, ali zbog vremenskih nepogoda radovi su malo stagnirali. Završetak je planiran za kraj septembra.

Prema rečima Maje Vitman radovi su prilično zahtevni, pa je nemoguće raditi ih paralelno.

Ovo nije jedina ulica koja se trenutno radi, krenuli su radovi i na asfaltiranju prvog izravnavajućeg sloja u Mažuranićevoj, ulicama Laze Kostića i Vojislava Ilića. Nakon izvedenih radova na Strelištu, radovi će krenuti u Gornjem gradu i to u Karađorđevoj, od Moše Pijade do Ive Kurjačkog, Stevice Jovanovića i Uroša Predića – desna strana iz pravca ulice Dimitrija Tucovića. Ujedno je najavljeno i presvlačenej Ulice Dimitrija Tucovića od Moše Pijade do Vojvode Radomira Putnika i Vojvode Petra Bojovića do Dositejeve. Radovi su planirani u etapama. Do sada je po projektu Javnog privatnog partnerstva urađeno 95 ulica, tj.40 kilometara asfalta.

Related posts

Predsednik Vučić obraća se javnosti večeras u 21 sat

Nikoleta Dragaš

Policija je na Graničnom prelazu Horgoš zaplenila više od 8kg droge

Jasmina Petkovic

Vučić se sastao sa ambasadorima zemalja Kvinte

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija