9. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ministar Vulin: Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju, Srpska će uvek imati podršku i pomoć od strane Republike Srbije

„Nakon štetne, pogrešne i zlonamerne odluke Valentina Incka, odluke kojom je pokušao da se osveti svim narodima Bosne I Hercegovine, desilo se ono što je i očekivano, došlo je do destabilizacije BiH, do značajnog uznemirenja svih političkih faktora u BiH i naravno, došlo je do toga da se Republika Srpska oseća veoma ugroženo. Nametanje istine nikada nije moguće i jednostavno nije nešto što bi na bilo koji način trebalo uraditi”, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u Zvorniku.

„Sinoć sam do kasno razgovarao sa predsednikom Vučićem o svemu što se dešava u BiH i nakon ove štetne i pogrešne odluke Valentina Incka, i ja očekujem da će predsednik Vučić pozvati političke predstavnike Srba iz Republike Srpske u Beograd, da se vide, da razgovaraju, da zajedno analiziraju sve što se dešava i verujem da će doneti odluke koje su dobre za naš narod ali i dobre i za sve ljude koji žive na ovim prostorima. Ne znam kakvi će biti zaključci ni kada će se to desiti, ali znam jednu stvar – Republika Srpska neće ostati bez podrške Republike Srbije. Dok Aleksandar Vučić vodi Republiku Srbiju Republika Srpska će uvek imati podršku i pomoć od strane Republike Srbije”, izjavio je ministar Vulin.

Related posts

Ministar i predsednik PS-a Vulin: Bombardovanje Srbije 1941. i 1999. je zločin

Katarina Popović

U Pančevu subvencije za početnike biznisu

Katarina Popović

Ministar Vulin: Ne sakrivajte se iza fašizma i antisemitizma

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija