22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Kreme delotvorne ako na vreme krenemo da brinemo o svojoj koži

Na tržištu se mogu naći različiti  kozmetički proizvodi  koji mogu da nam pomognu da izgledamo mlađe, lepše, negovanije. Ipak, Bojana Ćorluka, kozmetolog kaže da treba birati kvalitetne proizvode koji u sebi sadrže dobre sirovine i posavetovati se sa kozmetičarem ili dermatologom šta koristiti za svoju kožu.

Hijaluron je jedna od reči koja se često pominje kada se govori o kozmetičkim proizvodima.  Bojana Ćorluka, kozmetolog specijalista aparaturne kozmetike u estetskoj medicini objašnjava  da u zavisnosti od toga koja je krema i kog proizvođača, kao i koja je tehnika proizvodnje možemo da kažemo da sadrži hijaluron.

Bojana Ćorluka takođe smatra da kvalitetne kreme mogu da nas podmlade, ali samo ako na vreme krenemo da brinemo o svojoj koži.

Bilo da kupujemo skupe ili jeftine kozmetičke preparate, sami dovoljno vodimo računa o svojoj koži kod kuće, uvek je dobro čuti i mišljenje stručnjaka koji će na pravi način rešiti naš problem sa kožom.

Related posts

SPONA PRAVOSUĐA I KRIMINALA U PANČEVU: Zašto nijedna afera u vreme DS nije sankcionisana?

Mica Milakov

Predsednik Vučić sa Đukanovićem o položaju Srba i o putu ka EU

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić obilazi radove na izgradnji pruge Beograd-Budimpešta

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija