25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Ministar Vulin: Licemerni Majić

„Kada je DOS 2006. godine hapsio sudiju Kljajevića i fudbalsku legendu Dragana Džajića, bez maski, pred kamerama, sudija Majić nije imao ni pravničku, ni moralnu dilemu da li u vestima treba puštati snimak vezanog Dragan Džajića. Savest mu je proradila tek sa objavljivanjem zločina Belivuka i Miljkovića. Razumem zašto sudija Majić ima problem sa objavljivanjem dokaza o zločinima Belivuka i Miljkovića.

Ko oslobodi “gnjilansku grupu”, on voli da se o zločinima javno ne govori. Ali, još uvek čekamo da nam se javno objasni kako ga nije stid da osumnjičenog za delo obljube maloletnog lica oslobodi od odgovornosti za nedozvoljeni polni odnos sa trinaestogodišnjim detetom objašnjavajući da, pošto je okrivljeni Rom, on se „kulturološki ponašao, kao i većina pripadnika njegove zajednice“. Sudija koji misli da trinaestogodišnja romska devojčica ne treba da bude zaštićena od nasilja odraslih samo zato što je nasilnik Rom, ne bi trebalo da deli lekcije o poznavanju prava”, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, reagujući na tvit sudije Miodraga Majića u kome je poručio da je prikazivanje fotografija koje svedoče o zverstvima klana Belivuk-Miljković suprotno zakonu.

Related posts

Ministar Vulin: Ulažemo u razvoj podoficira

Nikola Toadjer

“Dizelka” pali motore

Mica Milakov

I u hladnim mesecima najmlađi članovi kluba “Arena” vredno treniraju

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija