1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Sport Vesti

“Dizelka” se punom parom priprema u Sloveniji

Fudbaleri „Železničara“ odradili su prvih sedam dana priprema u Sloveniji. U tom periodu su kompletirali tim, odigrali dve trening utakmice i sa dosta zadovoljstva i optimizma ulaze u sam finiš rada.

Prvih sedam dana rada u Sloveniji su za njima. Fudbaleri „Železničara“ lagano ulaze u sam finiš priprema u Slovenj Gradecu. Trenira se punom parom, a kroz prijateljske utakmice se proverava kvalitet urađenog,

Dragan Aničić se osvrnuo na poslednju proveru koju je njegov tim imao u subotu kad je pobeđen DOB 3:0, a strelci za „Želju“ su bili Sikimić, Petrović i Knežević.

U timu ima mnogo novih imena, a strateg „Železničara“ se osvrnuo na to kako su se uklopili u tim.

Šef struke „Železničara“ naglasio je da se kostur tima za narednu sezonu već nazire, ali naglašava i da niko od igrača nije siguran.

Ekipa je u nedelju imala slobodan dan, a do kraja priprema u Sloveniji očekuju ih gust raspored treninga i utakmica, naglašava Aničić.

Dušan Plavšić jedan je od najvažnijih šrafova u „Željinoj“ pobedničkoj mašineriji. Uporedio je pripreme u Sloveniji, sa onim od pre šest meseci kad se ekipa uigravala za prolećni deo sezone.

Od početka priprema „Želja“ je odigrao tri meča. Plavšić se osvrnuo na napredak igre i formiranje ekipe.

Prošle sezone primarni cilj je bio opstanak u Prvoj ligi Srbije. Uz kostur tima koji je ostao i kvalitetna pojačanja „Železničar“ je formirao tim za visok plasman. Sa time se slaže i Plavšić.

Atmosfera u timu „Železničara“ je na izuzetno visokom nivou. Radi se punom parom, a „Dizelka“ polako ali sigurno brusi formu koja bi u predstojećoj sezoni trebalo da joj obezbedi borbu za sam vrh tabele.

Related posts

U Hitnoj najviše hroničnih bolesnika

Jelena Obradović

Nove mere Vlade Srbije za korisnike različitih socijalnih naknada

Nikoleta Dragaš

Uspešni Pančevci na međunarodnom turniru “Nenad Cvetković”

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija