3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Nekategorizovano Pančevo Politika Vesti

Novak Filipović: Radio sam za Mariniku Tepić, ona mi obećala značku, ali odrekla me se kada sam uhapšen

Gost Vladimira Đukanovića u emisiji “Ozbiljno sa Đukom” bio je Novak Filipović koji je 10 godina radio za Tepićevu, kao jedan od njenih najbližih operativaca, i koji je uhapšen zbog sumnje da je dilovao drogu.

Novak Filipović, fitnes trener iz Pančeva koji je 10 godina radio za potpredsednicu Stranke slobode I pravde Mariniku Tepić, otkrio je da mu je ona  obećala policijsku značku kad dođe na vlast.

Novak Filipović je gostujući u emisiji Vladimira Đukanovića kazao da je Marinika Tepić mimo zakona dodelila državni novac njegovom sportskom klubu.

Ovaj fitnes trener je Tepićevu verno pratio kroz sve stranke koje je menjala, od Lige socijaldemokrata Vojvodine do SSP-a, i bio jedan od njenih najbližih operativaca sve do momenta kada je uhapšen zbog sumnje da je pripadnik organizovane grupe koja je dilovala drogu. Potpredsednica Dragana Đilasa od tada tvrdi da uopšte ne poznaje Filipovića, iako je on za nju čitavu deceniju obavljao najvažnije partijske zadatke.

Mediji su u maju prošle godine pisali da policija treba da tužilaštvu proslediti svedočenje Filipovića, hapšenog početkom marta pod sumnjom da je švercovao 1,4 kilograma marihuane, a koji je u iskazu policiji tvrdio da mu je Tepićeva tražila da obeća da će da “iseli iz Pančeva” našeg kolegu I urednika Miroslava Miću Milakova.

U snimljenom iskazu, Filipović tvrdi da Marinika Tepić “nije podnosila” Milakova i da može da kaže da ga je “čak mrzela zbog tih tekstova koje je on pisao o njoj”.

Filipović je čak rekao da je prestao da veruje u bilo kakav ishod protesta 1 od 5 miliona, čiji je on organizator bio u Pančevu, kada je održan poslednji protest u Beogradu. Ljudi su nesumično kružili bez ikakvog cilja, dok su bivši političari izlazili za govornicu. On čak tvrdi da su ga pojedini ljudi, koje je on doveo, pitali šta se dešava, a da on nije znao šta da im odgovori.

Related posts

Vučić u Leskovcu: Ustala je pristojna Srbija da sačuva svoju zemlju

Nikoleta Dragaš

Nina Radovanović: Bez pomoći predsednika Vučića i BSS-a ne bih otišla u Tokio

Nikoleta Dragaš

KK “Tamiš” u grupi sa “Partizanom”

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija