22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Najvažnije Pančevo Vesti

Više od milion dinara od Grada za uređenje dvorišta Mašinske škole

Druga faza uređenja dvorišta u Mašinskoj školi Pančevo počeće po završetku upisa, kaže Nenad Dojčinović, direktor ove obrazovne ustanove. Grad Pančevo je za ovu namenu izdvojio više od milion dinara. Planirano je da se radovi završe za 45 dana, do početka nove školske godine.

Mašinska škola Pančevo tražila je od lokalne samouprave sredstva  za sanaciju i rekonstrukciju školskog dvorišta. Ona su odobrena u iznosu od 1 196 hiljada dinara, kaže Nenad Dojčinović, direktor Mašinske škole. On ističe da će zahvaljujući ovom projektu dvorište biti funkcionalnije i lepše.

U okviru prve faze napravljene su staze kod učeničkog ulaza u školu, dok je u planu da se dvorište asfaltira, ali i uredi tako da može da se koristi i za nastavu.

U Mašinskoj školi napominju da na ovome neće stati, već da je u planu i sređivanje ograde i zida škole.

Prema Dojčinovićevim rečima, Mašinska škola ove godine obeležava 75 godina rada i postojanja i oni veruju da je sada pravo  vreme da se škola ulapša i uredi za sve sadašnje i buduće đake.

Related posts

Direktan udar na zdravlje Šapčana: Zelenović zbog fotelje i poraza na izborima gura grad u vanrednu situaciju

Katarina Popović

Javno-privatno partnerstvo za uštede u budžetu

Nikoleta Dragaš

Dok se lekari bore za Srbiju, oni ih kleveću: Zelenović i Petrović zarad vlasti napadaju hrabre medicinare

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija