26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Politika Vesti

Nastavlja se ulaganje u poslovne zone, saopšteno na sednici Skupštine grada Pančeva

Rebalans budžeta bila je glavna tačka sednice Skupštine  grada Pančeva  o  kojoj su se odbornici izjašnjavali. Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović rekao je da se vodilo računa o ravnomernoj raspodeli sredstava na komunalni sektor, obrazovanje i kulturu.

Na Sednici Skupštine grada Pančeva pred odbornicima na dnevnom redu našao se  Predlog Odluke o izmenama odluke o budžetu grada za 2021. godinu. Prihod za prethodnih šest meseci veći je za oko 200 miliona dinara od planiranog, što će omogućiti uspešan nastavak rada, izjavio je gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

Odlučeno je i da se nastavi sa ulaganjem u poslovne zone, što je jedan od prioriteta lokalne samouprave.

Rebalansom budžeta predviđeno je i povećanje broja mesta u predškolskim ustanovama na teritorijji grada.  U Dolovu i Banatskom Novom Selu biće rekonstruisane i adaptirane prostorije u sklopu škola za vrtićke grupe.

Opredeljeno je i četiri miliona dinara za potrebe adaptacije objekta u javnoj svojini grada na uglu ulica Štrosmajerova i Dimitrija Tucovića, gde će Galerija savremene umetnosti konačno dobiti svoj prostor.

Related posts

Potpukovnik Roganović: Prva brigada VS i 11. pešadijski bataljon u Pančevu sproveli sve aktivnosti u cilju zaštite svih građana

Vanja Vićentić

ZAKAZANA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! Brnabić: Trenutna epidemiološka situacija je katastrofalna!

Zorana Stekovic

Servisne informacije za 11.11.2020.

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija