21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Hronika Srbija Vesti

Ministar Vulin nakon prvog dana Egzita: Hapsimo i dilere i konzumente, uživajte u muzici, ne uzimajte drogu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, tokom prvog dana održavanja festivala „Egzit“, zaplenili su narkotike od 55 osoba.

Zbog postojanja osnova sumnje su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga policija je uhapsila 54 osobe, od kojih je 31 strani državljanin.

Policija je uhapsila još jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ponovio je da će pripadnici policije u skladu sa zakonom na Egzitu hapsiti i kažnjavati dilere droge, ali i konzumente.

“Kao što smo i obećali, pripadnici policije će svakog koga pronađu tokom festivala Egzit, bez obzira da li je diler droge ili konzument droge, kazniti u skladu sa zakonom.

Učinićemo sve da posetioci i učesnici festivala budu bezbedni i sigurni, ali, pre svega i svi građani Novog Sada. Uživajte u muzici, ne uzimajte drogu”, poručio je ministar Vulin nakon prvog dana Egzita.

Related posts

Predsednik Vučić u Rači: Pomirenje da, poniženje nikada

Zorana Stekovic

Ministar Vulin na sastanku u Policijskoj upravi Novi Sad

Ivana Bogdanovski

Kovid prsti – novi simptom

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija