25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučić: Hvala Orbanu na podršci, dolazi ovih dana u Beograd

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je premijeru Mađarske Viktoru Orbanu na pozivima da Srbija treba da uđe u EU, a zbog čega je trpeo kritike u nekim hrvatskim i nemačkim medijima, ali i u nekim u Srbiji, i najavio da će Orban sutra ili prekosutra doći u Beograd i da će imati priliku i lično da mu zahvali.

“Vidim da su ga napali u tajkunskim medijima danas. Valjda je čovek kriv što se zlaže da Srbija bude deo EU. Sada treba mi da ga napadamo… Neki tajkuni razmišljaju samo o svojim parama i svom džepu, ne umeju čak ni hvala da mu kažu”, naveo je Vučić.

Predsednik poručuje da jedino može da mu kaže – hvala.

“Reč je o dobrom prijatelju Srbije, imamo odlične odnose i sa Mađarskom i Mađarima u Vojvodini nijedan problem godinama nemamo, radimo na svemu zajendički i borimo se zajednički. Hvala što je imao dovoljno hrabrosti da Srbiju u pozitivnom smislu predstavi i da trpi kritike zbog toga i u Hrvatskoj, ali nažalost i u Srbiji, pošto imamo tajkune koji su samo zadovoljni kada kradu na medijskim sekundama, a ne ako neko kaže neku lepu reč za našu zemlju”, naveo je Vučić.

Related posts

Promocija najmlađih oficira Vojske Srbije u prisustvu predsednika Vučića

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić sastao se sa sekretarom Muslimanske svetske lige

Zorana Stekovic

VUČIĆ GOSTIMA IZ RS SA BRODA NA SAVI POKAZAO BEOGRAD NA VODI Od smetlišta napravili smo jedno od najlepših mesta u svetu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija