2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Put Opovo–Debeljača do oktobra

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas završne radove na izgradnji poslednje deonice lokalnog puta Opovo–Debeljača istakavši tom prilikom da će do kraja oktobra biti potpuno izgrađen put u dužini od 12,6 kilometara koji predstavlja najkraću vezu između Opova i Kovačice. Za ove namene Pokrajinska vlada  je izdvojila 778,6 miliona dinara.

“Završavamo ovaj posao želeći da razvijemo Opštinu Opovo i ovaj deo Banata. Preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine privodimo kraju ovaj važan projekat, koji je započela i proneverila prethodna vlada“, kazao je Igor Mirović predsednik Pokrajnske vlade  nakon obilaska radova.

Mirović je obišao i lokaciju na kojoj će biti izgrađen objekat Predškolske ustanove „Bambi“ u Sefkerinu, poručivši da je reč o značajnom projektu koji će obezbediti dovoljno mesta za upis sve dece.

Prema rečima Miloša Markova, predsednika Opštine Opovo oba projekta su od izuzetne važnosti za građane Opova. On je napomenuo da je budžet Opova izuzetno mali, ali da uvek dobijaju podršku od Republičke i Pokrajinske vlade.

Put Opovo – Debeljača i lokaciju u Sefkerinu  zajedno sa Mirovićem obišli su  i pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Ognjen Bjelić i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.

Related posts

AFERA PLANDIŠTE: Da li će i Vorkapić odšetati slobodan kao Krišan?

Mica Milakov

Protestni skup u Šapcu zbog pretučenog bageriste

Vanja Vićentić

Katamaran ponovo redovan

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija