20. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Korisnici Gerontološkog centra uživali u Narodnoj bašti

Korisnici Gerontološkog centra Pančevo uživali su danas u Narodnoj bašti. Bio je ovo njihov prvi izlet posle godinu i po dana, a izletnici su poštovali sve propisane mere u borbi protiv covida-19.

Zahvaljujući poboljšanju epidemiološke situacije, Gerontološki centar Pančevo za grupu od 16 korisnika svojih usluga priredio je izlet u prirodi. Posetili su najstariji, najveći i kako su rekli njihov omiljeni park u Pančevu – Narodnu baštu.  Nisu krili oduševljenje, ističući da su godinu i po dana s velikim strpljenjem i razumevanjem čekali ovaj trenutak.

Maksimalna posvećenost i briga o korisnicima primat su rada svih zaposlenih u Gerontološkom centru, ističe Tanja Lukić  vršilac dužnosti  direktora.

Gerontološki centar Pančevo trenutno ima 195 korisnika. Tanja Lukić istakla je da je 95 odsto štićenika revakcinisano, što je osnova za vraćenje u normalne tokove života.  Ova ustanova će za svoje korisnike i ubuduće organizovati izleti, ali kako je naglasila Tanja Lukić, uz oprez i poštovanje propisanih mera u borbi sa pandemijom.

Related posts

Sanja Marić – šampionka Srbije u planinskom trčanju !

Mica Milakov

Odleteo avion za Berlin i Frankfurt po naše građane

Katarina Popović

Istraživanje vladinog tima pokazalo da vakcina “radi”

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija