29. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Prva “Vajfertova ulična trka” okupila više od 500 učesnika iz 12 zemalja

Prva “Vajfertova ulična trka” u Pančevu okupila je preko 500 učesnika iz 12 zemalja. Organizatori ovog događaja su grad Pančevo, Turistička organizacija grada Pančeva i Atletski klub “Panonija”, uz podršku brojnih sponzora.

U okviru prve “Vajfertove ulične trke” organizovano je nekoliko trka za različite uzraste i u različitim kategorijama. Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović obratio se prisutnima na svečanom otvaranju na Trgu slobode, nakon čega su usledile glavna trka na 4 kilometra za muškarce i žene, a zatim i glavna trka na 10 kilometara za muškarce i žene. 

Organizatori ove manifestacije su grad Pančevo, Turistička organizacija grada Pančeva i Atletski klub “Panonija”, uz podršku sponzora. Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije rekao je da “Vajfertova ulična trka” doprinosi kako promociji sporta, tako i promociji samog grada Pančeva.

Među onima koji su podržali ovu sportsku manifestaciju je i DDOR Novi Sad.

Pobednici trka dobili su vredne nagrade. U trci na 10 kilometara nagrade su 5000, 10000 i 15000 dinara, dok su na trci od 4 kilometra nagrade bicikle, kacige, sedišta za bicikle i slično.

Related posts

Više od 1,2 miliona građana Srbije primilo vakcinu

Ivana Bogdanovski

Ministar Vulin položio cveće na spomenik u Muzejskom kompleksu “Put sećanja”

Katarina Popović

Saveti za uzgoj lekovitog bilja iz Instituta „Dr Josif Pančić“

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija