16. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Mirović u poseti domovima za decu i omladinu “Spomenak” i “Vera Radivojević”

U protekle četiri godine Pokrajinska vlada izdvojila je 260,7 miliona dinara za poboljšanje standarda i kvaliteta života korisnika i zaposlenih u tim ustanovama, dok će novim rebalansom pokrajinskog budžeta biti izdvojeno više od 70 miliona dinara.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je istakao da će tokom narednih nedelja, bez najave, obići sve domove za smeštaj dece i omladine kako bi se i lično uverio u stanje u tim ustanovama.

“Iako su inspekcijski izveštaji pozitivni, lično sam naložio da se izvrše dodatne kontrole i ostalih ustanova. Pokrajinska vlada u potpunosti je na raspolaganju službama, građanima i nevladinim organizacijama jer je to veoma bitno za celokupnu zajednicu”, naveo je Mirović.

Predsednik Mirović posetiće i Dom za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ u Pančevu i Dom za decu i omladinu „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi.

Related posts

Predsednik Vučić na obeležavanju Dana MUP i Dana policije

Bojana Kecic

Vaskrs dočekujemo u nevoljama,moramo da se prilagodimo

Zorana Stekovic

Više od 120 mališana maskirano u crtane junake družilo se u Jabuci

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija