25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti Vršac

Gradski bazen u Vršcu otvoren za kupače

Vršački Gradski bazen od danas je otvoren za kupače, svakog dana od 10 do 19 sati, a od ove sezone posetiocima će na raspolaganju biti novoizgrađene svlačionice, toaleti i tuševi u čiju je izgradnju uloženo preko 12 miliona dinara. Kako ističu iz Grada Vršca, ulaganja u bazen nastaviće se i u budućnosti pa će tako biti izgrađen i bazen za neplivače.

Sezona kupanja na Gradskom bazenu počela je 1. jula, a cene karata ostale su nepromenjene još od prvog dana. Odrasli će ulaz plaćati 250 dinara, dok će deca do 12 godina i penzioneri kartu plaćati 100 dinara.

– Danas zvanično počinje sezona kupanja na Gradskom bazenu, koji nažalost prošle godine nije radio zbog pandemije, ali sam zaista radostan što je Grad Vršac omogućio još bolje uslove za posetioce. Još prošle godine završili smo drugu fazu radova koja je obuhvatala izgradnju mokrih čvorova, toaleta i svlačionica. Na žalost, tada nisu korišćene, ali sada će građani imati priliku da uživaju u još većem komforu, istakao je Dejan Santrač, zamenik Gradonačelnice Vršca.

Ipak, to nisu jedine lepe vesti, jer Santrač najavljuje nova ulaganja u Gradski bazen i gradnji još jednog manjeg bazena za neplivače.

– Grad Vršac nastaviće da ulaže u infrastrukturu na ovom sportskom – rekreativnom
kompleksu i za sledeću sezonu planiramo da izgradimo i jedan manji bazen za neplivače u kome bi moglo da se uči plivanje, jer je olimpijski bazen namenjen isključivo za plivače. Upravljanje bazenom povereno je „Milenijumu“ i oni zaista revnosno brinu o svemu, a naročito o bezbednosti. Zato molim sugrađane da se pridržavaju svih uputstava i pravila, jer bezbednost je uvek na prvom mestu, objasnio je Santrač.

Related posts

PS: Naš predsednik može na poligraf uvek, a kada će Đilas na poligraf?

Zorana Stekovic

Takmičenje u robotici u Mašinskoj školi u Pančevu

Mica Milakov

Mobilni punkt za vakcinaciju i na Zelenoj pijaci

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija