2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

“Vajfertova trka” u nedelju, 4. jula

U Pančevu će 4. jula biti održana prva velika ulična trka pod nazivom „Vajfertova trka“ i biće organizovana u svim kategorijama.

Organizatori ulične trke su Atletski klub „Panonija“ iz Pančeva i Turistička organizacija grada Pančeva.

Start trka za različite uzraste i u različitim kategorijama predviđen je za nedelju, 4. jul od 17 do 18:30 časova, a svečano otvaranje je u 18:15 časova na Trgu slobode u centru Pančeva.

„Vajfertovu trku“ otvoriće gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

U okviru „Vajfertove trke“ biće održane trke osoba sa invaliditetom ili sa otežanim kretanjem na 400 metara, trka predškolaca za dečake i devojčice na 100 metara, trka osnovaca prvi i drugi razred za dečake i devojčice na 250 metara, trka osnovaca treći i četvrti razred za dečake i devojčice na 300 metara, trka osnovaca za peti i šesti razred za dečake i devojčice na 400 metara i trka osnovaca sedmi i osmi razred za dečake i devojčice na 800 metara.

Nakon svečanog otvaranja „Vajfertove trke“ biće održana glavna trka na 4 kilometra za muškarce i žene i glavna trka na 10 kilometara za muškarce i žene.

Organizatori i sponzori obezbedili su vredne nagrade za pobednike u svim kategorijama. „Vajfertova trka“ biće održana u skladu sa svim epidemiološkim merama preporučenim od strane kriznog štaba.

Trasa trke:

„Vajfertova trka“ održava se na sledećoj trasi: dd Trga Slobode ulicom Vojvode Radomira Putnika do ulice Maksima Gorkog, zatim ulica Maksima Gorkog do ulice Dr Kasapinovića, od ulice Dr Kasapinovića do Žarka Zrenjanina, ulica Žarka Zrenjanina do ulice dr Žarka Fogoraša, od ulice dr Žarka Fogoraša do Keja Radoje Dakić, od Keja Radoje Dakić i Mučeničke ulice do Ignjata Barajevca, od  ulice Ignjata Barajevca do ulice Vuka Karadžića, od Vuka Karadžića do Štrosmajerove ulice, od Štrosmajerove ulice do ulice Dimitrija Tucovića, od ulice Dimitrija Tucovića, ulicom Generala Petra Aračića do Trga Slobode.

Tokom održavanja „Vajfertova trke“ ulice na trasi trke biće zatvorene za saobraćaj od 14 do 21 sat.

Related posts

VUČEVIĆ POVODOM 12 GODINA SNS: Srpska napredna stranka potpuno promenila tok višestranačja u Srbiji

Nikola Toadjer

VUČIĆ STIGAO U PARLAMENT NA SASTANAK STRANAČKOG DIJALOGA: Očekuje se da će danas biti napravljen presek stanja!

Mica Milakov

Nova lokacija mobilnog vakcinalnog punkta

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija