29. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Uskoro konačni rezultati za upis u srednje škole

Posla polaganja male mature, budući srednoškolci će 2. jula saznati konačne rezultate i pripremati se za upis u srednje škole. Prvi upisni krug je 12. jula, dok za one koji nisu uspeli to da učine tada, drugi upisni krug  je 16. jula.

U najvećoj Osnovnoj školi u Južnom Banatu, “Miroslav Antić”, zadovoljni su kako su svršeni osnovci uradili testove na maloj maturi. Direktorka Dragana Krstić ističe da su testovi bili prilagođeni i specifičnim uslovima u ovoj školskoj godini.

Posle podnošenja prigovora prvostepenoj i drugostepenoj komisiji, 2. jula izaćiće i konačni rezultati. Roditelji i deca koji su sigurni koju školu žele da upišu mogu elektronski da popune listu želja, dok će u Mikinoj  3. jula biti organizovan prijem za sve one kojima je neophodna pomoć oko popunjavanja liste želja ili ako nemaju mogućnost da je elektronski popune.

 Dragana Krstić napominje da je prvi upisni krug 12. jula, kada će đaci ponositi prijave  u srednjim školama. Za sve one koji se ne upišu odmah, drugi upisni krug za prostala slobodna mesta je 16. jul.

Related posts

Predsednik Vučić u pismu Siju: Delimo tugu sa bratskim kineskim narodom

Aleksandra Miloševska

Smanjuje se broj novoobolelih od Kovida – 19 u Južnom Banatu

Branislava Grčić

Vučić po izlasku iz bolnice na svom radnom mestu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija