25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Počeo letnji red vožnje “Pantransporta”

Autobusi „Pantransporta“ na gradskim i međugradskim linijama saobraćaju po letnjem redu vožnje od ponedeljka, 28. juna do 1. septembra. Autobusi na gradskim linijama će samo u jutarnjem i popodnevnom špicu saobraćati na 30 minuta, dok na prigradskim linijama nema većih redukcija, kaže Voja Savičić direktor  saobraćaj u “Pantransportu”.

Završetkom školske godine i početkom sezone godišnjih odmora, autobusi “Pantransporta” počinju da saobraćaju nešto ređe, po letnjem redu vožnje. Najvećih izmena ima u gradskom saobraćaju, objašnjava Voja Savičić, direktor saobraćaja u Pantransportu.

Mesečne karte su već izvesno vreme elektronske i koriste se od prvog do poslednjeg dana u mesecu. Prodaja za juli počela je 25. juna.

Savičić podseća da se sajt “Pantransporta” redovno ažurira i da se sve informaciju o polascima kako u gradskom tako i u međumesnom saobraćaju mogu naći na www.pantransport.rs.

Related posts

Otvorena biračka mesta za glasanje na referendumu

Aleksandra Miloševska

Predsednik Vučić u Prijepolju i Priboju

Nikoleta Dragaš

Vučić doputovao u Pariz, večeras sa Makronom o Kosovu i Metohiji

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija