26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PS: Pozderčevog unuka ne bojimo se ni mi, niti naš predsednik Vulin


“Ne sumnjamo da bi Vuk Jeremić Pozderac, kada bi ga stranci ponovo doveli na vlast, sproveo sve svoje pretnje u delo i pohapsio i zatvorio sve svoje političke protivnike, pa i našeg predsednika Aleksandra Vulina. 

Od čoveka koji pretnjama i lažima leči svoje frustracije i komplekse, može da se očekuje svakakva gadost i podlost, ali se Pozderčevog unuka ne bojimo ni mi, niti naš predsednik Vulin.

Znamo mi da bi Vuk Jeremić koji je Šiptarima omogućio gotovo nezavisnost Kosova, rado da Aleksandar Vulin ne postoji, kao i svako ko se bori za Srbiju i za sve Srbe. Ali, dok nas Pozderčev unuk ne “pohapsi”, neka prvo odgovori javnosti za šta je tačno dobio stotine hiljada dolara od katarske ambasade u Berlinu i za šta mu je tačno svetska lopuža koja se sada nalazi u zatvoru Patrik Ho uplaćivao milionske donacije?

Šta se to od Jeremića očekuje za uzvrat”, poručili su u Pokretu socijalista povodom napada Vuka Jeremića na njihovog lidera Aleksandra Vulina.

Related posts

Preminuo Mihajlo Marko

Nikoleta Dragaš

Policija u Kikindi pronašla 198 migranata

Mirjana Popović

Danas se obeležava Međunarodni dan slepih

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija