26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Sport Srbija Vesti

Otvorena osma sezona Dunav osiguranje Sportskih igara mladih

U petak, 25. juna , svečano je otvorena osma sezona Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, spektakularnom ceremonijom na letnjoj pozornici „Vrelo“ u Sokobanji. Mališani iz ovog regiona, njihovi roditelji, kao i gosti jedne od najlepših banja u Srbiji uživali su u sjajnom programu, a potom i koncertu Jelene Rozge.

Osma sezona Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije svečano je otvorena spektakularnom ceremonijom na letnjoj pozornici ‘Vrelo’ u Sokobanji. Osnivač Igara Zdravko Marić, čovek koji je pre 25 godina u Splitu pokrenuo Igre, prvo se zahvalio sponzorima, a zatim se posebno obratio deci.

Mališani su se takmičili u 10 sportova – atletika, tradicionalni Coca Cola turniri u malom fudbalu, Lino između dve vatre, odbojka, basket 3 na 3, tenis, stoni tenis, rukomet, odbojka na pesku i šah.

Speijalnu poruku za mališane imala je jedne od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima Jelena Rozga čijim koncertom su Sportske igre mladih otvorene.

Državno finale Dunav osiguranje sportskih igara mladih održaće se početkom jula na Zlatiboru, dok će Šabac biti domaćin državnog finala Coca-Cola kupa u malom fudbalu. U Srbiji, Dunav osiguranje Sportske igre mladih, održavaju se pod pokroviteljstvom predsednika Aleksandra Vučića, uz podršku Vlade Srbije. Generalni sponzor je kompanija Dunav osiguranje, a prestižni pul sponzora čine i kompanije “Coca-Cola”, UEFA Foundation, Elektroprivreda Srbije, Banka Poštanska štedionica, Naftna industrija Srbije i Podravka Srbija. Ceremonija svečanog otvaranja u Sokobanji, kao i takmičenja, održana su u skladu sa merama koje je u borbi protiv korona virusa propisao Krizni štab Vlade Srbije.

Related posts

Vujko: Čestitke Aleksandru Boričiću na reizboru za predsednika CEV-a

Nikoleta Dragaš

Međunarodna vežba “SAREX 38-19” na vršačkom aerodromu

Jasmina Petkovic

U Pančevu od vikenda nova kovid ambulanta

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija