28. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

“Balerina” na Karnevalu u Pančevu

Na sceni Kulturnog centra Pančevo publika je bila u prilici da vidi plesnu izvedbu  inspirisanu čuvenim mjuziklom „Mačke“.  Ovu sjajnu priredbu, povodom obeležavanja jubilarne, 30-ogodišnjce postojanja Plesnog studia „Balerina“, pripremile su Nataša Vojvodić-Jelača i Vladislava Vojvodić, treneri i osnivači ovog studija.

Pre pune tri decenije sestre Nataša Jelača Vojvodić i Vladislava Vojvodić osnovale su Plesni studio „Balerina“ u Pančevu.  Priredbom inspirisanom čuvenim mjuziklom „Mačke“, one su zajedno sa 210 plesača, uzrasta od 3 do 18 godina,  obeležile jubilej postojanja i uspešnog rada. Nataša Jelača Vojvodić sa ponosom je istakla da je kroz plesni studio u proteklom periodu prošlo više od 5000 plesača.

Osnove modernog i klasičnog baleta, gimnastike i modernog plesa u  plesnom studiu “Balerina”  uče deca  iz Pančeva, Kačareva, Starčeva, Kovačice i Debeljače. Jubilarna priredba bila je prilika da svi dobiju medalje za svoj rad i trud, dok su peharima nagrađeni oni koji su se najuspešnije predstavili na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Članove kluba „Balerina“  očekuje nastup na zlatiborskom Festivalu. Nakon toga boje Srbije braniće na festivalu u Crnoj Gori, a predstaviće se i na Karnevalu u Pančevu.

Related posts

Vršac bez gasa do 22 sata

Mirjana Popović

ZTF zapošljava dodatnih 460 radnika

Jasmina Petkovic

VMA dobio gama kameru, zakazivanje od ponedeljka

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija