4. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Pančevački muzički film “Buč Kesidi”

Pančevački bend Buč Kesidi snimio je svoj prvi bioskopski muzički film pod nazivom “Buč Kesidi: Euforija uživo”!  Ovo filmsko-muzičko ostvaranje donosi nova izvođenja pesama sa hvaljenog albuma “Euforija” i nekoliko starih hitova, a sve to na filmskom platnu. Film je tokom vikenda prikazan i u Pančevu.

Članovi benda “Buč Kesidi” prisustvuju na svim premijernim projekcijama i druže se sa fanovima posle projekcije filma u svim državama prema važećim epidemiološkim merama. Takav slučaj bio je i u Pančevu. Kako izgleda kada dvojac koji stoji iza naziva grupe “Buč Kesidi” Luka Racić i Zoran Zarubica odluče da produže zakupljeni termin u poznatom televizijskom studiju i spontanim koncertom onemoguće snimanje reklame “Yugodiskaća”, najveće firme koja se bavi proizvodnjom disko kugli, publika može saznati u novom filmu naziva “Euforija uživo” čiji su idejni tvorci David Jovanović i Đorđe Kostić.

“Buč Kesidi”, mužički dvojac ima odrednice indi popa, indi roka i eletkropopa, 2019. godine je predstavio drugi studijski album “Euforija”, a publika u filmskom ostvarenju “Euforija uživo” imaće priliku da vidi šta se dogodilo tog dana u studiju i kako je izgledao njihov koncert iz “hiljadu devetsto šezdeset i neke”. Osmišljen u formi ekranizovanog koncerta sa interesantnim zapletom koji nas vraća u epohu 60-ih i 70-ih godina, film će publici omogućiti da uživa u koncertnom izvođenju numera koje su obeležile album “Euforija”.

Režiju filma “Euforija uživo” potpisuje David Jovanović, koautori scenarija su David Jovanović i Đorđe Kosić. Glumačku ekipu pored članova benda “Buč Kesidi” čine Miona Marković, Jana Bjelica, Tamara Milošević, Nikola Pavlović, David Jovanović, Vladimir Jocović, Branislav Platiša, Jovan Savić

Related posts

GO SNS Šabac: Ne može se promeniti volja birača

Jelena Obradović

U dvorištu Gimnazije Svetih Kirila i Metodija zaigrali i šah

Vanja Vićentić

Mali: Srbija prvi put ima najveću stopu rasta u Evropi

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija