22. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Alibunar Bela Crkva Južni Banat Kovačica Kovin Najvažnije Opovo Pančevo Plandište Sport Srbija Vršac

Završene Kasačke trke u Pančevu

Kasačke trke na pančevačkom hipodromu uspešno su završene i ove godine. Ljubitelji ovog sporta mogli su da uživaju u pravom spektaklu istakli su organizatori. Poslednja trka bilo je Državno prvenstvo za grla domaćeg odgoja starosti od 3 do 15 godina.

Ovogodišnje Kasačke trke na pančevačkom hipodromu uspešno su završene. Poslednja je bila Državno prvenstvo za grla domaćeg odgoja starosti od 3 do 15 godina. Organizatori kažu da ovo takmičenje dugo nije bilo tako posećeno.

Na samom startu prve trke otpao je točak jednom od vozača. Start je ponovljen i niko nije povređen, rekao je Bojan Kovačević.

Publika je bila brojna, a među konjima koji su se takmičili nasla su i tri porodice Jokić. Među posetiocima je bio i NBA as Nikola Jokić, koje je uživao u trkam i bodrio svoja grla. Nažalost, nije želeo da daje izjave za medije. Aleksandar Jankulov jedan od vlasnika pobednčkog konja u drugoj trci, a ujedno organizator kaže:

Na programu je bilo sedam trka, svaka u razmaku od pola sata, a poslednja je bila Državno prvenstvo za grla domaćeg odgoja starosti od 3 do 15 godina. Prema rečima organizatora Aleksandra Jankulova ona je bila pravi spektakl.

Related posts

Prolećno uređenje MZ Starčevo

Katarina Popović

SNS Južni Banat: Hvala građanima na istorijskoj podršci

Mica Milakov

Servisne informacije za 14. januar

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija