28. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Totalna dominacija Zdravkovića u Pazovi

Prvo kolo MMA lige Srbije postavilo je visoke standarde, ali se već na 2. kolu održanom za vikend u Staroj Pazovi videlo da su ljudi iz MMA saveza Srbije na čelu sa Lukom Nikolićem naumili da iz runde u rundu podižu lestvicu. Nakon što je objavljeno da će naši najbolji takmičari postati deo planetarno poznate Brave CF organizacije, borci su u Pazovu došli sa dodatnim motivom da se pokažu u što boljem svetlu.

Najozbiljnije je to shvatio, očigledno, Miljan Zdravković. Srbin je u fantastičnom meču večeri pobedio sjajnog Mađara Benjamina Molnara.

– U potpunosti smo sproveli plan koji smo napravili. Po dogovoru smo na nogama radili prvi deo borbe dok se protivnik potpuno ne opusti i ne počne da razmišlja samo o rvačkim napadima. Potom smo preveli borbu u parter, s lakoćom. Mađar me iznenadio čvrstinom, toliko da je na momente bilo i frustrirajuće s obzirom na to da mu jaki udarci nisu nanosili posebnu štetu. Kad se sve sabere, srećan sam zbog pobede i zadovoljan što sam pokazao karakter u veoma teškom i tehnički i taktički zahtevnom meču. Nisam gubio fokus i smatram da sam zasluženo pobedio – izjavio je Zdravković.

Takmičenje u Staroj Pazovi održano je uz poštovanje svih epidemioloških mera, a predsednik MMA saveza Srbije Luka Nikolić se nada da ćemo 3. kolo moći da pratimo uz dozvoljeno prisustvo publike.

– Pre svega moram da se zahvalim našem domaćinu opštini Stara Pazova i njenom prvom čoveku Đorđu Radinoviću koji su nam omogućili sjajne uslove za održavanje 2. kola MMA lige. Takođe, veliku zahvalnost dugujem i borcima koji su prikazali odlične borbe i samo se nadam da će nas korona uskoro zauvek napustiti i da će već od sledeće runde, koja će ponovo biti direktno prenošena na akanalima TV Arena sport, svi ljubitelji MMA moći uživo da gledaju mečeve – optimističan je Nikolić.

U uvodnom delu programa viđene su četiri finalne borbe amaterskog turnira, dok su u profesionalnim mečevima slavili Đorđe Bukvić i Miša Nenković, uz već pomenutog Zdravkovića.

Adrenalin borcima digla je hip hop grupa THC La Familija, koja je premijerno u sportskoj hali Park u Staroj Pazovi izvela pesmu na temu MMA sporta – “Srce šampiona”.

Related posts

Mališani iz “Pupoljka” na RTV Pančevo

Jasmina Petkovic

RADOVI U PUNOM JEKU: Sređivanje Ovčarsko-kablarske klisure

Jasmina Petkovic

Saopštenje za javnost Srpske napredne stranke

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija