25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Policijski službenici PU Pančevo potpisali zakletve

Policijski službenici PU Pančevo, koji su juče položili svečanu zakletvu pred predsednikom Republike Srbije i ministrom unutrašnjih poslova  danas su te zakletve i potpisali. Svečano potpisivanje održano je na platou Odeljenja za vanredne situacije u Pančevu u prisustvu brojnih gostiju.

Na centralnoj manifestaciji povodom obeležavanja Dana ministarstva unutrašnjih poslova i  Dana policije, održanoj ispred Palate „Srbija“ svečanu zakletvu položilo je 55 policijskih službenika iz Pančeva, koji su u radni odnos stupili pre tačno godinu dana.  Obaveza  policijskih službenika je da te zakletve i potpišu, kako bi bili sigurni u značaj svake izgovorene reči, rekao je pukovnik policije Igor Arsić, načelnik PU Pančevo.

Policijski službenici svojim ponašanjem moraju biti primer časti, poštenja, požrtvovanosti i poverenja, kako u službi tako i van nje, naglasio je pukovnik Arsić.

Svojim radom i posvećenošću postanite ponos ne samo PU Pančevo, već i svojih porodica, komšija i celokupnih sredina u kojima živite i radite, poručio je pukovnik policije Igor Arsić.

Related posts

ZAJEDNIČKA IZJAVA REPUBLIKE FRANCUSKE I REPUBLIKE SRBIJE

Zorana Stekovic

Idealno vreme za jesenju sadnju ruža

Katarina Popović

Paketići iz Slovačke za najmlađe vojlovčane

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija