19. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Sport Srbija Vesti

Dve medalje za Sanju Marić

Proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici održano je pionirsko prvenstvo Srbije za pionire.

Atletski klub ,,Dinamo“ osvojio je dve medalje ,obe srebrne u trkama na 800m i 1500m.

U trci na 1500m Sanja je istrčala fenomenalan rezultat 4:48 a ako kažemo da je trka bila taktička a da je ovo prva trka Sanje Marić na 1500m možemo sa zadovoljstvom da kažemo da je u izuzetnoj formi.

U trci na 800m je falilo malo i sportske sreće za zlatnu medalju. Izgubila je Sanja zlatnu medalju u fotofinišu za 19 stotih delova sekunde. Pokazala je veliku borbenost ali je morala da se zadovolji srebrom. Vidno razočarana i nezadovoljna pokazala je kao svaki vrhunski sportista da je želela više i bolje. To je odlika velikih sportista a Sanja će sigurno to biti.

Najvažnije od svega je to da niti Sanja a ni ja kao trener ne biramo discipline u kojima je najslabija konkurencija samo da bi osvojili medalju već nastupamo tamo gde je najteže i najjača konkurencija jer je to jedini put do vrhunskog rezultata.

Posle takmičenja svi najveći atletski trneri su nam prilazili i čestitali a istog su mišljenja kao i ja da je Sanja izrasla u fenomenalnu atletičarku. Ona je još uvek pionirka a sledeće godine je očekuju prva takmičenja na prvenstvu Evrope a tada će svi videti njen pravi potencijal.

                                       

Related posts

Predsednik Vučić se sastao sa Dodikom i Cvijanović

Jelena Obradović

Predsednik Vučić: Bolnica u Novom Sadu izgrađena za četiri meseca

Vanja Vićentić

Specijalno vozilo od češke ambasade Domu zdravlja Rakovica

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija