25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vuletić PS: Čanku izuzetno žao što laž da su Srbi počinili genocid u Srebrenici nije prošla

“Nenadu Čanku, najvećem autošovinisti, propalom političaru koji hrče po rijalitijima i pijan ili drogiran mlati ljude po kafanama i vozi motorne sanke po užem centru Novog Sada, užasno smeta patriota kakav je Aleksandar Vulin. 

Vulin ima hrabrosti da javno kaže da oni koji tvrde da je Srbija genocidna, nisu dobrodošli u našu zemlju, dok je Nenadu Čanku izuzetno žao što laž da su Srbi počinili genocid u Srebrenici nije prošla. 

Ne znam da li mu više smeta to što je Srbija jaka, stabilna i suverena,  što postoje patriote poput Vulina ili to što su svi Srbi jedinstven politički narod. 

Nismo zaboravili kada je Nenad Čanak psovao Srbima majku beogradsku, kada je lupao i pljuvao table RTS i RTV, pamtićemo i ovu njegovu bruku i sramotu da smatra da su Srbi genocidni narod. 

Čanak je kao čovek jedna nula, i baš zato je i na izborima dobio nulu od građana Srbije”, istakao je Generalni sekretar Pokreta socijalista Predrag Vuletić reagujući na izjavu lidera LSV Nenada Čanka da je Aleksandar Vulin lažni patriota i da poslanici srpskog parlamenta treba da izglasaju istu deklaraciju o Srebrenici kao i poslanici Crne Gore. 

Related posts

Ambasador Čandra Vidja Juda na “Danima Indonezije” u Vršcu

Jasmina Petkovic

Povrede od petardi najčešće kod dece, tokom novogodišnje noći dva maloletnika povređena

Jasmina Petkovic

Kuće za interno raseljena lica

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija