4. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Nastavlja se MMA LIGA Srbije, prštaće u Staroj Pazovi: Najbolji srpski borci postaju deo Brave CF!

2. kolo MMA Lige Srbije na programu je u nedelju u Staroj Pazovi uz direktan prenos finalana TV Arena Fight.

MMA u Srbiji se za kratko vreme digao kao feniks iz pepela, a već posle spektakularnog prvog kola MMA lige Srbije stigao je pozitivan signal iz dalekog Bahreina. Naime, svetski poznata organizacija Brave CF uputila je pismo našem savezu gde se jasno kaže: Najbolji borci iz MMA lige Srbije imaće prolaz u Brave CF!

Vest koja je odjeknula kao bomba u MMA krugovima u našoj zemlji nesumnjivo je najveći mogući podstrek borcima da pokažu maksimum svojih mogućnosti već na drugom kolu koje je naprogramu u nedelju 20. juna u sportskoj hali Park u Staroj Pazovi.

– Vest iz Bahreina, gde je sedište Brave CF, obradovala je sve ljubitelje MMA u Srbiji. Prilika je to za naše takmičare da se nađu na najvećoj svetskoj sceni i sada je na njima da što više pokažu u MMA ligi Srbije i tako se plasiraju u Brave CF. Što se nas u savezu tiče, mogu da kažem da je ovo veliko priznanje, ali i obaveza da nastavimo sa kvalitetnim radom – kaže Luka Nikolić, predsednik MMA saveza Srbije.

Inače, finale 2. kola MMA lige Srbije biće direktno prenošeno u nedelju od 20.30 na TV Arena Fight.

Related posts

Vučić u Briselu: Nema dijaloga dok Priština ne povuče protivpravne odluke

Jasmina Petkovic

Nastavljena super liga u boksu

Branislava Grčić

Vučić sa dr Ursulom Renold o dualnom obrazovanju

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija