2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Vakcina ima dovoljno i dostupna je građanima svakodnevno

Vakcinacija protiv kovida 19 u Pančevu  obavlja se u Preventivnom centru Doma zdravlja, bivšoj apoteci „Higija“ i Zdravstvenoj stanici „Donji grad,“dok je vakcinalni punkt u MZ Tesla ukinut zbog povoljnije epidemiolološke situacije. U Južnobanatskom okrugu vakcinacija se obavlja u Domovima zdravlja.Vakcina ima dovoljno i dostupna je građanima svakodnevno ističe direktorka Zavoda za javno zdravlje doktorka Ljiljana Lazić.  

Zbog povoljnije epidemiološke situacije i   smanjenog  broja obolelih od kovida 19  ukinut je punkt za vakcinaciju u MZ Tesla  takođe  nema potrebe za mobilnim punktom autobusom. Vakcinacija se  i dalje obavlja  u apoteci „Higija“ Preventivnom centru Doma zdravlja i Zdravstvenoj stanici „Donji grad“. Direktorka zavoda za javno zdravlja doktorka Ljiljana Lazić napominje da nema opuštanja jer je situacija kako kaže i dalje nesigurna.

Zahvaljući vakcinaciji došlo smo u situaciju da se polako vraćamo normalnom  životu, zato je važno da oni koji se nisu još odlučili za vakcinaciju protiv kovida 19 to učine.Neki će to uraditi zbog putovanja neki zbog visoke cene PCR testa razlog je nebitan važan je kolketivni imunite koji će nam pomoći da svi zajedno pobedimo koronu.

Related posts

Ministar Vulin: Tražiću zabranu ulaska

Vanja Vićentić

U Kovinu uhapšen otac osumnjičen da je silovao ćerke

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić sa Grenelom, O’Brajanom i Kušnerom u Beloj kući

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija