17. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Najvažnije Vesti

Nova usluga na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama: Podignite do 5.000 dinara uz kupovinu

Nova usluga koja omogućava potrošačima da na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama podignu do 5.000 dinara gotovine uz bilo koju kupovinu, predstavljena je danas u Beogradu.

Svi kupci, korisnici Visa kartica, mogu prilikom kupovine brzo i sigurno da podignu novac u iznosu od 5000 dinara. Uslugu su zajednički pripremili Naftna industrija Srbije, kompanija Visa i Banka Poštanska štedionica kako bi ispunili zahteve i očekivanja potrošača. Zamenik generalnog direktora NIS-a Anton Čerepanov rekao je da je ta kompanija posvećena stalnom unapređenju kvaliteta usluga i proizvoda u svim segmentima poslovanja.

– Naš cilj je da stvorimo novu vrednost i za kompaniju, ali i da odgovorimo na zahteve i očekivanja potrošača. Danas činimo još jedan korak ka tom cilju u saradnji sa kompanijom Visa uvodimo mogućnost podizanja gotovine na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Ova usluga je još jedna potvrda uspešne saradnje koju ostvarujemo sa drugim našim partnerom Bankom Poštanska štedionica”, rekao je Anton Čerepanov, zamenik generalnog direktora kompanije NIS.

Generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu Vladimir Đorđević istakao je da ta kompanija prati trendove i izlazi sa inovativnim rešenjima.

– Svi projekti koje plasiramo na ovom tržištu usmereni su na iskustvo klijenta koje će biti jednostavno, brzo i lako. Podizanje gotovine prilikom plaćanja je jako bitna usluga, naročito za delove zemlje gde mreža bankomata nije toliko razvijena. Tako omogućavamo korisnicima usluga Visa kartica, kao i korisnicima usluga NIS-a, da obave dve usluge odjednom, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu.

Specijalna savetnica Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Ivana Milikić istakla je da ta banka sa NIS-om uspešno razvija nove projekte koji ne samo da unapređuju nove tehnologije, već platne usluge na benzinskim stanicama čine efikasnijim.

– Rezultati te saradnje su više nego značajni i pokazuju posvećenost obe kompanije razvoju proizvoda i usluga, a sve na dobrobit potrošača. Od danas svi korisnici Visa kartice mogu da podižu gotovinu što je posebno značajno za područja gde nije dovoljno razvijena mreža bankomata”, rekla je Ivana Milikić, specijalna savetnica IO Banke Poštanska štedionica

NIS je prva kompanija u Srbiji koja je uvela uslugu plaćanja uz podizanje gotovine i na ovaj način želi potrošačima da olakša svakodnevne aktivnosti. Za informaciju o tome da li im je ova usluga omogućena i pod kojim uslovima, korisnici mogu da se obrate banci koja im je izdala Visa platnu karticu.

Related posts

COVID-19 Južni Banat: Još 280 osoba zaraženo koronom

Vanja Vićentić

Učenicima Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“ uručene nagrade

Vanja Vićentić

Novih 359 zaraženih, preminulo 6 osoba

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija