18. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Srbija Vesti

Dr Slađana Kovačević dobila priznanje za svoj rad od pacijenta

Doktorka Slađana Kovačević specijalista urologije i načelnik Urološkog odeljenja u pančevačkoj  bolnici. dobila je priznanje za svoj rad. Fejzbuk grupa „Pančevci u zdravstvu“ na osnovu mišljenja pacijenta i najvećeg broja glasova izabrana za lekara meseca maja.

Potvrda da dobro radite svoj posao od pacijenta je negde najvažnija i podstrek za svakog lekara koji je posvećen svom poslu. Doktorka Slađana Kovačević specijalista urologije i načelnik ovog odeljenjau Opštoj bolnici dobila je priznanje za svoj rad. Fejzbuk grupa „Pančevci u zdravstvu“ ocenjuje rad lekara u Pančevu i doktorka Slađa je na osnovu mišljenja i najvećeg broja glasova izabrana za lekara meseca maja.

– Velika mi je čast da su me predložili pacijenti koj su mene upoznali u ambulanti na odeljenjui preko nekih svojih rođaka i prijatelja.Zato mi je posebno drago to je jedna prava stvar za lekara, nije fraza to mi je podstrek da postanem bolja nego što jesam, kaže dr Slađana Kovačević.

Pored stručnosti doktorka Kovačević za svakog pacijenta ima lepu reč i  razumevanje uvek ga ohrabri bez obzira da li je dijagnoza teša, kako sama kaže ona je uvek optimista i pacijentu se posvećuje maksimalno i pruža adekvatnu lekarsku negu.

– Možda je i pristup nešto što je mene izdvojilo jer su sve kolege stručne, završili smo istu školu , možda taj moj pristup ili to što sam žensko, negde mene izdvojilo da sam dobila ovo priznanje.Ja sam optimista tako i pristupam pacijentu i gledam da je to neko moj ili sama ja, kako bi se osećala da mi tako nešto kaže.Misli da dosta mojih kolega zbog  pritiska korone, mnogo se radilo, ali da li se vama neko nasmejao ili ne ali je najbitnije da kolege odrade sve što vama treba  i to je tanka linija što deli nas, kaže dr Slađana Kovačević

Stručnost je na prvom mestu tu nema sumnje ali i lepa reč leči, često se ljudi uplaše kakvu će dijagnozu lekar postaviti pa je pristup lekara važan.

Related posts

Poštanske markice i koverti – 50 godina Radija Studio B

Zorana Stekovic

“Železničar” gostuje u Šapcu ekipi “Mačve”

Ivana Bogdanovski

Spektakularan preokret Đokovića za polufinale Rima

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija