22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Zatvoren poslednji punkt za kovid pacijente

Pančevačka bolnica vratila se u redovan režim rada, jer je zatvoren i poslednji  punkt u kome su lečeni kovid  pacijenti , koji je van Infektivnog  odeljenja Opšte bolnice. Zahvaljući povoljnijoj epidemiološkoj situaciji oboleli od korone biće lečeni na Infektivnom odeljenju. U bolnici se  sada rade i redovne operacije,  peglede kod lekara specijalista zakazuje izabrani lekar preko IZISA.

U Opštoj bolnici koja je  je više od godinu dana bila u kovid sistemu i uporedo imala zelenu zonu u kojoj su se lečili pacijenti sa drugim dijanozama polako se vraća u redovan režim rada. Ugašen i poslednji punkt za kovid pacijente koji je bio van Infektivnog odeljenja.

Svaka služba u pančevačkoj bolnici ima ima spisak gde postojeliste čekanja i pozivaće pacijente koji su morali da sačekaju zbog korone.

Broj obolelih od korone se smanjuje što je ohrabrujuća vest,međutim na Infektivnom odlejnju ima i dalje pacijenta koji se bore sa korona virusom.Važno je ističe doktorka Kovačević da se ne opustimo i ne zaboravimo da virus nije iščezao i još je u populaciji da se pridržavamo mera i vakcinišemo.

Related posts

Predsednik Vučić čestitao Uskrs Hočevaru i vernicima

Mirjana Popović

Vučić od utorka u poseti Grčkoj

Nikoleta Dragaš

Nastavljen pad u broju novozaraženih u Južnom Banatu

Ivana Golubovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija