20. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Društvo Najvažnije Sport Vesti

Rekonstruisano plivalište Vaterpolo kluba “Jezero”

Zahvaljujući pomoći donatora i Opštine Bela Crkva rekonstruisano je plivalište Vaterpolo kluba “Jezero”. Donatori su kompanija Lukoil Srbija AD,  Wiener Stadtische, Metaling doo i Meridian Bet.

Plivalište VK “Jezero” u Beloj Crkvi rekonstruisano je zahvaljujući pomoći Opštine i 4 donatora. Predstavnici Opštine i donatori najpre su obišli plivalište, a na svečanom otvaranju, prisutnima se obratila predsednica Opštine Violeta Simić. Zahvalila je donatorima jer su prepoznali potencijal koji ovaj klub i Bela Crkva imaju kada je vaterpolo u pitanju.

Rekonstrukcija plivališta trajala je oko dva meseca. Predsednik VK “Jezero” Bojan Stojanović rekao je da je zadovoljan konačnim izgledom plivališta.  Dodaje da će to biti velika motivacija deci, kao i murali kojima su ulepšali izgled kluba.

Predstavnici VK “Jezero” zahvalili su Opštini i ostalim donatorima. Predstavnica kompanije “Lukoil Srbija AD” Ana Janković rekla je da je kompanija društveno odgovorna i da se trudi da pomogne lokalnoj samoupravi u kojoj posluje. 

Osim kompanije Lukoil Srbija, donatori su i Wiener Stadtische, Metaling doo i Meridian Bet.

Related posts

Servisne informacije za 12. februar

Zorana Stekovic

Brnabić sa novim šefom Svetske banke u Srbiji

Ivana Bogdanovski

Ministar Vulin: Sport je važan deo vojske

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija