3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Simptom nevoljnog umokravanja i kod mlađih osoba

Simptom nevoljnog umokravanja nekada je bio samo problem višerotkinja i starijih žena , danas  se sve mlađe žene suočavaju sa ovim problemom, koji najčešće kriju i retko odlaze kod lekara.

Nevoljno umokravanje ili gubitak voljne kontrole mokrenja kod žena vrlo je neprijatno i mnoge smatraju da je taj problem nerešiv. To je simptom, a ne bolest, koji  vezujemo za starije životno doba, ali ima i mlađih žena koje muči ovaj problem.

U Opštoj bolnici doktorka Slađana Kovačević, specijalista urologije zajedno sa svojim kolegama uspešno sprovodi operativno lečenje. Jedan od načina za rešavanje ovog problema je tretman mrežicom.

Problem nevoljnog umokravanja nije više samo vezan za starije žene , posebno za one koje su rađale više dece. Ovaj simptom se javlja i kod mlađih osoba od 30-35 godina koje sam već operisala ističe doktorka Kovačević, pa sve do gospođa koje su i preko osamdeset godina.

Related posts

Ljubinko Karadžić nastavlja da pomaže ugroženima

Mica Milakov

Nezavisni sindikat policije pohvalio brzu reakciju MUP-a povodom sinoćnjeg incidenta kod Beton hale

Nikoleta Dragaš

Zahvaljujući razumevanju Aleksandra Vučića i odgovorne politike SNS, rekonstruisana pančevačka Bolnica druga u Srbiji po kvalitetu!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija