23. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Učenici OŠ “Đura Jakić” spremaju se za učešće na Sportskim igrama mladih u Novom Sadu

Učenici Osnovne škole „Đura Jakšić“ u ovoj školskoj godini ostvarili su izuzetne rezultate u školskom sportu. Takmičili su se u rukometu, atletici, fudbalu, džudou i karateu i najveći uspeh je drugo mesto u rukometu na međuopšinskom takmičenju i treće mesto u Republici u karateu.  Ove nedelje očekuje ih takmičenje na Sportskim igrama mladih u Novom Sadu, gde će grad Pančevo predstvljati mladi rukometaši ove škole.

Takmičenja u školskom sportu organizovana su ove godine u drugom polugodišu zbog specifične situacije sa korona virusom. I pored gustog rasporeda učenici Đurine škole ostvarili su izuzetne pojedinačne i ekipne rezultate.

Mejrema Stanković, nastavnik fizičkog vaspitanja kaže da su deca uvek raspoložena da se takmiče i za školu u sportovima koje treniraju i da se zato prate njihivi rezultati i uključuju se i u više sportova.

Mejrema  Stanković – nastavnik fizičkog vaspitanja Stanković najavljuje da učenike Đurine škole već u sredu 9. juna očekuje takmičenje u okviru Sportsikh igara mladih u Novom Sadu.

Takmičenja za ovu godinu su završena,  ali u ovoj pančevačkoj osnovnoj školi već razmišljaju o narednoj godini, gde će još više dece pokazati svoje umeće u sportu. Školska takmičenja organizuje Savez za školski sport Srbije u saradnji sa gradskim Savezima za sport.

Related posts

Predsednik Vučić u Aleksincu: Svečano otvaranje fabrike, posao za 800 radnika

Zorana Stekovic

“Zelenilo” za Petru Đorđević

Mica Milakov

Obaveštenje poreske administracije grada Pančeva

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija