7. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Centar za socijalni rad Kovačica dobio 5.000 evra za opremanje senzorne sobe

Organizacija ASB donirala je Opštini Kovačica 5.000 evra za opremanje senzorne sobe Centra za socijalni rad Kovačica. Senzorna soba će mnogo značiti korisnicima centra jer će u njoj moći da razvijaju čula koja inače ne bi mogli, istakla je Dušanka Petrak, direktorka Centra za socijalni rad Kovačica.

Projekat „Dimenzija za Socijalnu Inicijativu“ implementiran je od strane kancelarija ASB-a u Jugoistočnoj Evropi – u BiH, Srbiji i Kosovu, uz podršku lokalnih partnerskih organizacija. Donaciju je predsedniku Opštini Kovačica uručio direktor ASB-a Srbija, Gordan Velev.

Opština Kovačica već godinama ima odličnu saradnju sa Organizacijom ASB u cilju poboljšanja socijalnih usluga, rekao je Danijel Magdu, šef Odseka za lokalni ekonomski razvoj.

Nemačka humanitarna organizacija ASB je do sada sprovela više od 350 humanitarnih akcija na Balkanu, vrednih 175 miliona evra. U njima je učestvovalo više od 120.000 ljudi kojima je pružena neka vrsta socijalne ili finansijske pomoći.

Related posts

Analitičari: „Afirmacija međunarodnog položaja Srbije“

Zorana Stekovic

Krizni štab: Nema popuštanja epidemioloških mera

Zorana Stekovic

LONČAR: OVOM DINAMIKOM BRZO ĆEMO ISCRPETI KAPACITETE

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija