19. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vučić: Zajedno smo se izborili za uspešnu Srbiju

Foto: Tanjug

U poslednjih devet godina Srbija vodi jasnu i odgovornu spoljnu politiku, a ojačan ugled i pozicija zemlje, znači i više investicija, radnih mesta i bolji život za građane, poruka je predsednika Aleksandra Vučića, objavljena danas u video snimku na instagram profilu “avucic”.

“U poslednjih devet godina, Srbija vodi jasnu i odgovornu spoljnu politiku, Veze Srbije i sa Zapadnom i sa Istokom danas su bolje nego u protekle tri decenije. Zajedno smo ojačali ugled i poziciju Srbije kako u regionu tako i širom sveta”, ističe se u snimku, praćenom susreta predsednika Vučića sa najznačajnijim evropskim i svetskim liderima.

Kako se navodi, bolja reputacija naše zemlje, znači više investicija, više radnih mesta i bolji život za sve građane Srbije.

Takođe, ističe se da je Srbija bila domaćin mnogim svetskim liderima, a da iza svih tih poseta i susreta Srbiji ostaju brojni, pre svega, privredni ugovori koji dokazuju da je naša ekonomija najnaprednija u čitavom regionu i da je naša zemlja napouzadini i najpoželjniji partner na Blakanu.

“Zajedno smo našu Srbiju ucinili poštovanom i snažnom zemljom koja je danas sidro ekonomske stabilnosti u regionu i most koji spaja Istok i Zapad. Zajedno smo se izborili za uspešnu Srbiju čiji se glas danas daleko čuje”, poruka je predsednika Vučića.

Related posts

Nastavlja se borba za titulu: „Partizan“ – „Dinamo“ u nedelju

Nikoleta Dragaš

Počela nova radna godina u predškolskim ustanovama

Nikola Toadjer

U zemljotresu u Zagrebu povređeno 15-godišnje dete

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija