3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat

Udruženje žena iz Padine aktivno u uređenju sela

Udruženje žena iz Padine su uz podršku Opštine Kovačice, Mesne zajednice i Javnog komunalnog preduzeća organizovale akciju uređenja dečijeg igrališta u centru sela. Žene iz udruženja planiraju još ovakcih akcija.

Prolećna sređivanja zelenih površina su intenzivnija i služe kao uvod u ono što će se realizovati tokom godine. Javno komunalno preduzeće iz Padine redovno održava javne zelene površine u ovom selu, ali su tamošnje članice udruženja žena odlučile da taj prostor oplemene cvetnim aranžmanima i farbanjem. U cilju ulepšavanja prostora, ponajviše za svoje meštane, u subotu su ove vredne žene organizovale akciju uređenja dečijeg igrališta.

Žene uz udruženja se vrlo rado odazivaju akcijama i zadovoljne su što mogu da učestvuju u ulešavanju sela.

Opština Kovačica podržava ovakve akcije i uvek izlazi u susret kada treba neka pomoć, ističe Meliš. Prema njenim rečima, Opština Kovačica je pre mesec dana udruženjima uručila ugovore za nove projekte.

Žene iz Padine su akciju organizovale uz podršku Opštine Kovačica, Mesne zajednice Padina i Javno komunalnog preduzeća iz ovog mesta. Ujedno su najavljene i akcije koje će se sprovoditi u narednom periodu.

Related posts

Briga o mentalnom zdravlju za inkluzivni razvoj zajednice

Miroslava Cvejin

Opada broj inficiranih koronom u Južnom Banatu i dalje

Mica Milakov

Belocrkvanske mažoretkinje donele medalje sa Evropskog prvenstva

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija