3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Vulin:Vučić rekao da neće biti zaštićenih i to i ispunio

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je večeras da je Aleksandar Vučić jedini predsednik koji je rekao da neće biti zaštićenih i koji je to i ispunio.

“Kada Vučić govori, slušajte ga pažljivo i verujte u ono što kaže. Kada je početkom ove Vlade rekao da neće biti zaštićenih i da će borba protiv korupcije i kriminala biti prioritet, dočekan je s podsmehom, a kada smo razbili organizovane grupe Darka Eleza, Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, prestali su da se smeju”, rekao je Aleksandar Vulin.

Dodao je da su pomenute organizovane grupe bile noćna mora za region i šire, što će se još više videti kada bude završena istraga o njima.

Vulin je naveo da je Vučić na Glavnom odboru Srpske napredne stranke rekao da će razjuriti bandu i da nema zaštićenih.

“Sada kada je uhapšen Jovičić, samo je zahtevao od policije da radi po zakonu i da ne pita ko je iz koje je partije. Vladajuća partija u političkom smislu sama preduzima mere protiv sebe”, istakao je Vulin.

Naveo je da Jovičić kao član Predsedništva stranke nije sitan funkcioner i zapitao zašto niko iz Demokratske stranke ranije nije hapšen.

“Tadić kaže da posle Jovičića Vučić treba da odgovara. A zašto niko iz DS nije uhapšen!? Vučić je jedini koji ima snagu da hapsi svoje”, rekao je Vulin, dodajući ””da bi svako drugi to zaustavio, a posebno pred izbore u Beogradu””.

Izvor: Tanjug

Related posts

Menadžment RTV Pančevo i Dunav TV najoštrije osuđuju novi napad i novo crtanje mete na čelu Danila Vučića

Ivana Golubovic

,,Železničar” na pravom putu u Prvoj Ligi

Vanja Vićentić

U Srbiji 3.600 novozaraženih

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija