16. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Ministar Vulin: Predsednik Vučić je prvi predsednik koji je ispunio obećanje da u borbi protiv kriminala neće biti zaštićenih

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas da je borba protiv korupcije jedan od glavnih prioriteta predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i državnog vrha. Ministar je naglasio da je predsednik Vučić prvi predsednik koji je rekao da u borbi protiv svih oblika kriminala niko neće biti zaštićen i to obećanje je ispunio.

„Predsednik Aleksandar Vučić izdao je jasno naređenje obračuna sa organizovanim kriminalom i korupcijom i mi ćemo to naređenje, kao što smo već pokazali, ispuniti i sprovesti u delo“, rekao je ministar Vulin nakon kolegijuma Uprave kriminalističke policije.
Prema njegovim rečima, narod i zemlja u kojoj cvetaju korupcija i kriminal osuđeni su na siromaštvo i lošu budućnost.

„Srbija je zemlja koja iz godine u godinu ekonomski jača i mi ćemo odlučnom i snažnom borbom protiv kriminala i korupcije dati pun doprinos daljem razvoju naše zemlje i boljem životu svih naših građana“, poručio je ministar Vulin.

Kolegijumu su između ostalih prisustvovali načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić, zamenik načelnika UKP i v.d. načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić, načelnik Službe za suzbijanje kriminala Žarko Mladenović i načelnik Odeljenja za borbu protiv korupcije Branislav Eremić.

Related posts

Intervencije Hitne pomoći zbog stomačnih tegoba

Jasmina Petkovic

TV Pančevo u novogodišnjoj noći sa vatrogascima

Katarina Popović

Korona virusom zaraženo još 210 osoba

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija