3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Grad, “Srpska Sparta” i privatnici donirali Udruženje MNRO

Društvo za pomoć MNRO dobilo je nekoliko donacija. Donatori su grad Pančevo, preduzetnik Zoran Marković, preduzeće Alumil 013 i Udruženja sportista i ljubitelja sporta “Srpska Sparta”.

Zahvaljujući gradu i humanim ljudima Društvo MNRO dobilo je nekoliko donacija. Lokalna samouprava i preduzetnik Zoran Marković pomogli su da se sredi ograda koja je bila u lošem stanju. Preduzeće “Alumil 013” doniraće dva prozora. Od Udruženja sportista i ljubitelja sporta “Srpska Sparta” dobili su razne potrebštine. Sanja Beli, predsednica Društva za pomoć MNRO zahvalila je svima koji su pomogli ovom udruženju.

Milenko Čučković, većnik za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku rekao je da je grad Pančevo odgovorna lokalna samouprava koja je i do sada pomagala ovom Društvu.

Udruženje sportista i ljubitelja sporta “Srpska Sparta” već 15 godina bavi se humanitarnim radom. Društvu za pomoć MNRO doneli su flaširanu vodu, razne slatkiše i kućnu hemiju.

Neki od štićenika ovog Društva dali su završni sjaj novoj ogradi. Sanja Beli kaže da je u planu postavljanje protivklizajuće gume. Dodaje da će pored lepšeg izgleda ulaz u zgradu biti bezbedniji.

Related posts

Najlepša bašta u Mediteranskom stilu

Jasmina Petkovic

Mediji pišu o uspešnoj vakcina diplomatiji Srbije

Ivana Bogdanovski

Eksplozija auta u centru

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija