21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Kovačica Najvažnije Vesti

Pokrajinska vlada finansirala rekonstrukciju krova PU “Kolibri”

Predškolska ustanova „Kolibri“ iz Kovačice dobila je 1,2 miliona dinara od Pokrajinske vlade za rekonstrukciju krova. Ugovori su uručeni na osnovu raspisanog konkursa iz februara ove godine.

U februaru 2021. godine Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne zajednice raspisao je konkurs za finansiranje i sufinansiranje rekonstrukcije i adaptacije objekata predškolskih ustanova i ustanova osnovnog i srednjeg obrazovanja. Predškolska ustanova „Kolibri“ iz Kovačice dobila je više od milion dinara za sufinansiranje zamene krovnog pokrivača, rekla je Nataša Kostić, vaspitač.

U radnim jedinicama PU “Kolibri” trenutno je upisano 450 mališana ističe Nataša Kostić.

Pokrajinska vlada i lokalna samouprava u Kovačici imaju odličnu saradnju. Opština Kovačica je 2018. godine dobila od Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje 2,3 miliona dinara za rekonstrukciju OŠ u Kovačici, a 2019. godine 1,9 miliona za rekonstrukiju sale osnovne škole u Kovačici.

Related posts

Asfaltiranje pružnog prelaza u Vojvođanskoj ulici

Mica Milakov

Predsednik Vučić danas sa komesarom Verheijem

Jasmina Petkovic

Nove aplikacije Uprave za poljoprivredno zemljište

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija