3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Sport

Velika nedelja puna uspeha u karijeri Slobodana Bitevića

Slobodan Bitević je protekle nedelje imao dva velika razloga za slavlje, Najpre je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Poreču osvojio srebrnu medalju, što je njegovo 9 odličje na Šampionatima Evrope. Samo par dana kasnije na adresu Sportskog saveza Pančeva na čijem čelu se Bitević nalazi stiglo je veliko priznanje. Ova organizacija je dobitnik “Majske nagrade” za 2021. godinu.

Sedmica za nama konkuriše za jednu od najuspešnijih u karijeri Slobodana Bitevića. Srebrna medalja na Evropskom prvenstvu za seniore održanom u Poreču potvrdila je visoku klasu našeg najboljeg karatiste. Sa druge strane, stiglo je i priznanje Biteviću kao sportskom radniku – SS Pančeva dobitnik je “Majske nagrade” za najuspešniji teritorijalni savez u Srbiji.

Prvenstvo u Poreču bilo je njegovo drugo uzastopno finale na Šampionatima Evrope. U Gvadalahari 2019. osvojio je srebro, a isti rezultat je ponovio i u Hrvatskoj.

Seriju dobrih vesti upotpunilo je najprestižnije društveno sportsko priznanje u Srbiji “Majska nagrada” koju je ove godine dobio Sportski savez Pančeva kao najbolji teritorijalni savez. Bitević je zahvalio na priznanju istakavši odličnu saradnju sa čelnicima Sportskog saveza Srbije.

Vremena za uživanje u uspesima nema, Bitević se nalazi na pripremama za kvalifikacioni turnir za odlazak na OI u Tokiju. Konstatujući da proteklih sedam dana stižu samo dobre vesti, Bitević je izrazio nadu da će tako biti i u naredne dve nedelje i da će i posle kvalifikacionog turnira u Parizu biti novih razloga za zadovoljstvo.

Related posts

Srbin protiv Amerikanca za finale Svetskog prvenstva od 20.15 u Areni

Ivana Bogdanovski

Kuća Miline Sklabinski – etno-dom u Silbašu

Nikoleta Dragaš

Vršac: Nove agregatske stanice za sigurno vodosnabdevanje

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija