4. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekologija Ekonomija Najvažnije Vesti

Nove aplikacije Uprave za poljoprivredno zemljište

Na sajtu Uprave za poljoprivredno zemljište objavljene su nove aplikacije za prijavu, kako divljih deponija na privatnom i državnom poljoprivrednom zemljištu, tako i za uzurpaciju državnog  poljoprivrednog zemljišta. Aplikacije su potpuno anonimne.

Uprava za poljoprivredno zemljište je na svom sajtu objavila dve nove aplikacije. Preko jedne možete prijaviti deponiju na privatnom i državnom poljoprivrednom zemljištu, a preko druge uzurpaciju državnog poljoprivrednog zemljišta. Aplikacije su vrlo jednostavne, a mogu se koristiti i preko kompijutera i telefona, rekla je Vladislava Maksimović, većnica za poljoprivredu.

Za površine koje su ostale neizlicitirane Uprava osnovano sumnja da mogu biti uzurpirane. Maksimović kaže da je važno da se konačno stane na put kako uzurpaciji, tako i iznošenju otpada i zagađenju zemljišta. Dodaje da su kaznene odredbe po tom pitanju veoma jasne.

Nakon izveštaja poljočuvarske službe, svih 700 hektara državnog poljoprivrednog zemljišta Gradska uprava predaje u ruke poljoprivrednim inspektorima, kaže Maksimović. Ona dodaje da će inspektori obići kompletan atar i utvrditi činjenično stanje.

Related posts

Zelenović pred Višim sudom zbog sumnje da je nenamenski potrošio 5 miliona evra!

Mica Milakov

Stanković: Nema opuštanja, protiv Rada kao da je finale

Ivana Bogdanovski

Predsednik Vučić čestitao Guterešu reizbor

Alba Jovanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija