21. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

U “BIG”-u veliki odziv građana za imunizaciju

Mobilni vakcinalni punkt Autobus postavljen je danas na parking Tržnog centra “BIG”. Akcija je počela u 10 i trajaće do 20 sati. Vakcinacija će se sprovesti i u nedelju, 30.05. Odziv građana je u prvih sat vremena bio veliki.

Pored nekoliko opcija za vakcinaciju, građanima Pančeva od danas je na raspolaganju i mobilni vakcinalni punkt Autobus. Postavljen je na parkingu Tržnog centra “BIG”. Odziv građana je bio veliki već na samom početku akcije i svi su imali samo reči hvale.

Autobus za vakcinaciju obišla je i zamenica gradonačelnika Pančeva Dragana Kuprešanin. Ona je rekla da je odziv građana na ovoj, kao i na svim do sada organizovanim akcijama imunizacije, odličan. Dodala je da će mobilni punkt ubrzati proces vakcinacije građana Pančeva.

Ovu akciju organizovali su Gradski štab za vanredne situacije, Zavod za javno zdravlje i Dom zdravlja Pančevo, uz pomoć Tržnog centra “BIG”. Direktorka ZZJZ Pančevo dr Ljiljana Lazić zahvalila je i volonterima Crvenog krsta koji pomažu građanima oko popunjavanja formulara i prate proces vakcinacije.

Mobilni vakcinalni punkt Autobus će biti na istom mestu i u nedelju, 30. 05, od 10 do 20 sati. Biće aktivan i u toku sledeće nedelje na različitim lokacijama.

Related posts

Vojlovčani obeležili Svetski dan molitve

Vanja Vićentić

5. maj Međunarodni dan babica – potreba da se još jednom zahvalimo zdravstvenim radnicma

Zorana Stekovic

Vučić: Čestitam na prikazu, srpska vojska napredovala!

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija