17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Vakcincinacija bez zakazivanja i u Narodnoj kuhinji

U Klubu za odrasla i stara lica u Ulici Makima Gorkog, koji je i Narodna kuhinja danas je bila organizovana vakcinacija bez  zakazivanja. Pored korisnika  Narodne kuhinje  mogli su da se vakcinišu i Pančevci koji žive u blizini. Na raspolaganju su bile „fajzer“ i „sinofarm“ vakicine.

Pančevci su svesni koliko je važno vakcinisati se i steći što pre kolektivni imunitet. Zato je bio dobar odziv korisnika Narodne kuhinje  za vakcinaciju.

Prema rečima Milenka Čučkovića gradskog većnika za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku grad Pančevo vodi računa o svim kategorijama stanovništva. Zato su odlučili da socijalno najugroženijim  Pančevcima omoguće da se vakcinišu na mestu gde svakodnevno dolaze po obrok.

Predrag Stojadinov, pančevački istaknuti sportista takođe je iskoristi mogućnost  da se vakciniše bez zakazivanja.

Nadležni apeluju još jednom na sve koji se do sada nisu vakcinisali  iskoriste tu mogućnost i da na jednom od punktova u gradu to urade bez zakazivanja.

Related posts

U HIP-Petrohemiji privremeno obustavljena proizvodnja

Vanja Vićentić

Zahvaljujući razumevanju Aleksandra Vučića i odgovorne politike SNS, rekonstruisana pančevačka Bolnica druga u Srbiji po kvalitetu!

Mica Milakov

Ristić osvojio zlato, a Savanović uzeo srebro na Paraolimpijskim igrama

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija