31. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Najvažnije Pančevo Vesti

Urađene pešačke staze i trotoari na Strelištu

Zahvaljujući projektu Javno privatnog partnerstva u naselju Strelište, grad Pančevo radi uređenje pešačkih staza i trotoara. Do sada su završeni radovi na stazama oko Osnovne škole ,,Miroslav Antić” i vrtića “Čuperak”, a trenutno se asfaltira trotoar u ulici Veljka Vlahovića.

Na zahtev stanovnika naselja Strelište, lokalna samouprava je prošle godine krenula sa uređenjem pešačkih staza i trotoara u ovom naselju. Posle uređenih trotoara oko OŠ “Miroslav Mika Antić” i vrtića “Čuperak”, radi se na asfaltiranju trotoara u ulici Veljka Vlahovića, rekla je Ivana Đorđević, predsednica Saveta MZ Strelište.

Višedecenijskim nemarom nije bilo značajnijih ulaganja u ovom naselju, ali je zato sada, odgovornom politikom, stavljen akcenat upravo na ovaj deo grada.

Zahvaljujući dobroj saradnji državnih i lokalnih istitucija, u ovom naselju u narednom period biće još ulaganja, zaključila je Ivana Đorđević.

Related posts

Martovska penzija biće isplaćena odjednom uz pomoć od 4.000 dinara

Bojana Kecic

Grad Pančevo u tri projekta javno-privatnog partnerstva

Jasmina Petkovic

Uhapšen zbog pretnji predsednikovoj deci

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija