21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kovačica Najvažnije Vesti

Na teritoriji Opštine Kovačica povoljna epidemiološka situacija

Epidemiološka situacija na teritoriji Opštine Kovačica je povoljna, kažu lekari iz kovid ambulante. U ovdašnjem Domu zdravlja pristigao je i novi kontignet vakcina koje građani mogu da prime bez prethodnog zakazivanja.

Na teritoriji Opštine Kovačica proces imunizacije građana obavlja se veoma uspešno. Od početka masovne imunizacije stanovništva u Domu zdravlja Kovačica je dato više od 10 hiljada doza vakcina, kaže Predrag Vinković, direktor Doma Zdravlja Kovačica.

Vakcinacija se osim u Domu zdravlja sprovodi i po zdravstvenim stanicama i ambulantama u mestima Opštine Kovačica, ističe Vinković.

Dom zdravlja Kovačica organizovao je mobilne timove za vakcinaciju.

Dr Sorinel Živojin iz kovid ambulante Kovačica kaže da je epidemiološka situacija u Opštini povoljna i da dnevno imaju od 5 do 10 pregleda.

Za sve informacije o terminima, vakcinama i načinu vakcinacije bez prethodnog zakazivanja meštani mogu pozvati Kontakt centar za vakcinaciju na broj telefona 062/888-05-34.

Related posts

Od danas obavezan PCR test za građane Hrvatske, S.Makedonije, Bugarske, Rumunije

Jasmina Petkovic

Nove mere Gradskog štaba za vanredne situacije

Zorana Stekovic

Duboka Bara bez vode

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija